Lediga tjänster - Profilprodukter24

lediga tjänster

Juniorsäljare!

Är du orädd, självgående och initiativrik?
Sök då jobbet på WDP – We Do Promotion.­­

Längtar du efter ett sammanhang där du får koppla ihop din passion för säljarbetet med kreativitet och intuition? Då har du kommit till rätt ställe.

WDP – We Do Promotion – är en konceptbyrå inom merchandise och produktmedia med 11 anställda och kontor på David Bagares gata 3 i Stockholm.

Vi ser det som vår plikt att alltid sätta våra kunders utveckling och framgångar först. Före våra egna. Och vi låter etik, moral och hållbarhet prägla varje handling och affär. Utifrån den värdegrunden arbetar vi med målet att upplevas som inspirerande, drivande och något av en förebild.

Vår hjälper våra uppdragsgivare med varumärkesstärkande och köpstimulerande strategier, produkter, tjänster, medieval och kommunikation med fokus på merchandise och digital promotion i ordets vidaste och djupaste mening. Ingenting av det vi levererar görs på en höft. Alla kreativa idéer och varje lösning baseras på datadrivna insikter om våra uppdragsgivares och deras kunders prioriterade önskemål och behov. En vinnande idé och vår drivkraft.

Vi arbetar för många modiga företag och energiladdade varumärken. Från start-ups till globalt etablerade jättar. Bland uppdragsgivarna finns Grant Thornton, Landshypotek Bank, Almi, Expo 2020 Dubai, PWR Racing, Tech Data, Thunderkick, Rawstraw, Green Queens Golf ochTelness. Det går bra för oss och nu behöver vi expandera med en juniorsäljare.

Jobbet

Din roll är att kontakta både nya och befintliga kunder och intressera dem för traditionella och digitala promotionprodukter, men även andra delar i WDPs portfölj. Du har stort intresse av nytänkande, kreativa processer och förstår varför det är viktigt att följa kvalitetsstandarder. Du är självgående, en högst kapabel kommunikatör som kan presentera och övertyga. Engelska kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder heltid- eller deltidstjänst med fast lön och provision. Jobbet startar i mitten av augusti.

Är du rätt person? Skicka då din ansökan via formuläret nedan.

Kontakta oss för jobbansökan

Filformat som du kan ladda upp png, pdf, doc, docx
Filformat som du kan ladda upp png, pdf, doc, docx

Wikipedia information om Arbete

Arbete Arbete är en mänsklig verksamhet som genererar ekonomiskt värde i form av varor eller tjänster. En människas resurser för att utföra arbete kallas arbetskraft. Ur ekonomiskt perspektiv skiljer man mellan förvärvsarbete och obetalt arbete. Till det obetalda arbetet kan man beroende på hur generös man vill vara med definitionen av arbete, bland annat räkna ideellt arbete, hushållsarbete och studier. Det finns även sociologiska perspektiv på arbete, där man skiljer mellan lönearbete, karriärsarbete, etcetera.