Presentreklam & Profilreklam med tryck som Företagsreklam - Profilprodukter24

Presentreklam & Profilreklam med tryck som Företagsreklam

Gör någon glad! Ge bort ditt varumärke.

Presentreklam, även kallat give aways, är ofta lite enklare produkter och är perfekta spridare av ditt varumärke på exempelvis event, mässor och kundbesök. För bäst marknadsföringseffekt, ska du välja en produkt som mottagaren kan ha nytta av. Det blir också mer effektfullt om gåvan kan kopplas ihop med ditt företag. Valet av produkt avgörs förstås beroende på ditt ändamål, men det är alltid bra att sträva efter att det upplevda gåvovärdet ska kännas högre än det faktiska. Syftet med presentreklam är att stärka din relation med mottagaren. Oavsett vad du vill ge bort, har vi produkterna som gör att ditt varumärke hamnar i mottagarnas händer och medvetande.

Proffsig paketering.

Sättet du förpackar din företagspresent, påverkar känslan och gåvans upplevda värde. Vi brukar rekommendera att lägga ca 15-20% av gåvans pris på paketeringen. En stilfull och elegant förpackning förstärker också bilden av ditt varumärke som ett företag med känsla för detaljerna.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när ni vill ha hjälp med Presentreklam.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Wikipedia information om Presentreklam

Presentreklam Presentreklam kallas den verksamhet när företag eller annan organisation ger gåvor till kunder eller anställda för att göra reklam. Ordet har därför en tydlig koppling mellan reklam och present. Syftet med att ge presenter är således att uppmuntra mottagaren eller att påverka denne att köpa produkter eller tjänster. Presentreklam ingår som en del i företagets marknadsföring och försäljning. Vanligast är billiga småsaker som pennor, nyckelringar och liknande. Men även mer avancerade produkter som kläder kan fungera som presentreklam. I Sverige omsätter presentreklam cirka 10 miljarder kronor. På den svenska marknaden finns cirka 3 000 återförsäljare. Återförsäljarna förädlar presentreklamen genom att märka den med logotyp (med till exempel screentryck), se profilvara.

Synonymer till present

  • gåva, skänk, donation, överraskning, julklapp, klapp