Profilkläder & Reklamkläder med tryck & logo till företag

Profilkläder & Reklamkläder med tryck & logo till företag

Klä upp dig med ditt varumärke.

Alla kläder du köper ute i handeln som har en synlig ”branding” är egentligen lika mycket reklam som dina egna företagsprofilerade kläder. Det enda som skiljer är priset. Tillsammans med våra leverantörer och designers, kan vi skapa en profil som får ditt varumärke att kännas premium och vi hjälper dig att höja plaggets upplevda värde genom detaljer som känns exklusiva.

Med en snygg profil, genomtänkt design och bekväm passform, kan du få både anställda och kunder att frivilligt bära ditt varumärke efter arbetstid. Det kallar vi en väl genomtänkt och lyckad profilering.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när ni vill ha hjälp med Profilkläder.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Tryck på Profilkläder

Wikipedia information om Profilkläder

Profilkläder Profilkläder betecknar kläder som profilerar ett företag eller vara ut mot kunderna. Kläderna skall kunna associeras med varan och/eller företaget. Det som skiljer profilplagg från vanliga plagg är att de är särskilt anpassade för tryck. Den vanligaste metoden för tryck på profilkläder är screentryck, men även transfertryck och brodyr för mindre upplagor är vanligt.

Synonymer till kläder

  • klädesplagg, plagg, beklädnad, mundering, klädedräkt, dräkt, dress, kostym, ekipering, garderob, konfektion, persedlar, klädsel, klädnad, skrud, utstyrsel, stass, rigg, svid, paltor, damekipering, klädespersedel