Workwear - Arbetskläder för professionella hantverkare - Profilprodukter24

Workwear - Arbetskläder för professionella hantverkare - Profilprodukter24

Arbetskläder

Inom de flesta yrken behövs ett par schyssta arbetskläder av olika anledningar. Antingen för att du ska synas och vara tydlig mot kunden eller för att arbetsuppgiften i sig blir mycket enklare med rätt klädsel. Kanske behöver du ett par robusta byxor med många fickor till alla verktyg, eller en skyddande och ordentlig jacka vid sämre väderförhållanden.

På arbetskläderna vill man förstås att företagets eget tryck ska synas. I och med vårt samarbete med en mängd olika företag kan vi erbjuda ett stort utbud av kläder och accessoarer med anpassningsbart tryck till ert företag. Var med och bestäm vilka kläder du vill beställa och vart trycken ska sitta.
Vi har arbetskläder för alla yrken!

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när ni vill ha hjälp med Workwear – Arbetskläder.

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Så mäter du dig när du ska köpa nya arbetskläder

Wikipedia information om Arbetskläder

Arbetskläder Arbetskläder är kläder som används under arbetstid. Syftet med arbetskläder kan vara att skydda arbetstagaren, tillförsäkra god hygien eller att identifiera arbetstagaren inför allmänheten. Då syftet endast är att identifiera arbetstagaren är beteckningen uniform lämpligare. Arbetskläder är ofta utformade för att vara praktiska i det yrke de används. De är ofta gjorda i ett kraftigare tyg som tål ett högre slitage än vanliga kläder. Även speciella skor och huvudbonader (till exempel snibb) ingår ofta. Personal som jobbar med livsmedel eller inom vård och omsorg brukar bära speciella arbetskläder av hygieniska skäl. På verkstäder och i hantverksyrken används ofta arbetskläder som skall skydda de anställda från skador. Exempel är skyddsoverall, skyddshandskar, snickarbyxor, förkläde och liknande. Arbetskläder kan också vara skyddskläder som till exempel varselplagg som gör att man syns bättre i utsatta arbetsmiljöer, som på flygplatser eller i trafiken. Det finns även skyddskläder i speciella material som skyddar mot till exempel elektricitet, kemikalier, gnistor och värme. Anställda på hotell och restauranger och vissa husligt anställda, bär ofta olika typer av uniformer som arbetskläder, till exempel serveringsdräkt eller blus och kjol eller skjorta med finare byxor för hembiträden eller barnflickor.

Synonymer till arbetskläder

  • blåställ, uniform, tjänstedräkt